Please register or log in.
Item details
Category Business Specials
sneaker
Created 2017-11-23
Company Name ManCharm
Title adidas originals deconstructs gazelle i "tactile rose"
Description

Performance adidas cloudfoam løbesko Ilation Mid Basketball Shoe fra Adidas er en super let sneaker og er også en af ​​virksomhedens højest vurderede - og billigste. Begyndende ved $ 35,99, kan de fleste stilarter - der findes i 9 forskellige farver - fås i $ 50-serien. Den har en lys Cloudfoam-sokliner og mellemsål til blød dæmpning og støtte, mens hukommelseskummets fodseng giver dig en god og brugerdefineret pasform til ekstra komfort. Skinneskoen er også fremhævet af en gummi ydersål for overlegen greb på banen; en luftmaske, krave og bagkvarter for ekstra åndbarhed; perforeringer til luftventilation; og Adidas 'patenterede 3-strips logo på siderne.

Tilføj adidas eqt support adv i Core Black og Sub Green til listen over sneaker sæt til at falde på Black Friday. Denne nye iteration af modellen ser ud til at komme i et helt sort motiv, men skoen kommer faktisk med en blanding Sub Green hits, der kan ses gennem hele skoens overkant. En sort udsål, sorte snørebånd og foring giver skoen lidt af en Triple Black æstetik langtfra. Vil du have et par af disse? Kig efter denne adidas EQT Support ADV til at falde den 24. november til 110 $.

adidas gazelle har lavet en stærk genopblussen i de sidste par år, da adidas har bragt den klassiske silhuet tilbage i et ton af gamle farvebaner samt introduceret nye. I dag bringer vi et kig på et af de par, der passer ind i sidstnævnte kategori, da denne Gazelle kommer dækket af en rig Collegiate Burgundy ruskind i hele den øvre med guld læder accenter på de tre striber branding og hæl fan. Afslutnings detaljer omfatter guldfolie Gazelle branding, en hvid tunge og indre liner og en hvid gummi sål enhed.

Phone # 3125597221
ManCharm