Please register or log in.
Item details
Category Business Specials
shoes
Created 2017-06-30
Company Name Fedco
Title jordan academy
Description

Yderligere livsstilbilleder af den nye air jordan 1 ko High Pure Platinum afsløres, da modellen endelig er kommet til detailhandlerne. Udformet af sin slidstarkt lærredskonstruktion udsender modellen i det væsentlige en mere livsstilhugget sneaksage. Quiltede detaljer i hele sin sidepanel og tåkasse giver mere premium flair, mens andre bemærkelsesværdige elementer består af matchende Nike Air-mærket logoer på tungen, Swooshes på dens sidepaneler og det ikoniske vingerlogo på tværs af anklerne.

 

Hvis du har gået glip af air jordan 1 mid fra 2014 for Derek Jeter fejrer sin legendariske karriere og ikke ønsker at betale videresalgspriser, har Jordan Brand måske noget, der kunne fungere som en fantastisk anden mulighed. Air Jordan 1 Mid går hurtigt ned i en meget Yankees-lignende farvevej, som burde få dig til at tænke på den eftertragtede Jeter-frigivelse, med en Obsidian læderoverflade med hvide accenter hele for et rent to-tone udseende.

 

Uden tvivl en fremragende farvevej for enhver Yankees fan, kommer den nye Air Jordan 1 Mid "Jeter" til udvalgte Jordan forhandlere Flere farveveje i jordan academy Decon er på vej. Et af parene, der frigiver næste måned, er Air Jordan 2 Decon Thunder Blue. I dag deler vi med dig vores nyeste look. Air Jordan 2 Decon er en livsstilsversion af den klassiske Air Jordan 2. Vi så modellen fald i levende tilbud tilbage i maj, denne gang omkring farvevalgene er lidt mere bløde. Denne mulighed kommer i en tonal Thunder Blue ruskind øvre parret med endnu flere blå nuancer noteret på snørebånd, branding og foring. Oprettelse af kontrast er den hvide sål ned lavt.

Phone # 562-230-4818
Fedco